Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در نشستی که با حضور پروین نباتی مدیرکل دفتر صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت و محمد بیطرفان رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران برگزار شد؛ مهمترین فرصت‌ها و چالش‌های صنعت چاپ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


در ابتدای این نشست بیطرفان رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران به بیان مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های این صنعت در کشورمان پرداخت و بر آمادگی این انجمن برای ایجاد یک پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت و وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از به رسمیت شناخته شدن جایگاه صنعتی صنعت راهبردی چاپ و حذف برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر در این حوزه ابراز خرسندی کرد و با بیان اینکه که یکی از مشکلات مهم صنعت چاپ در حال رفع شدن است اظهار داشت: یکی از مشکلات و چالش‌های صنعت چاپ این است که قوانین و مقررات حاکم بر این صنعت متعلق به چند دهه قبل است و تغییری در آن ایجاد نشده است. با توجه به این که وزارت صنعت نگاه صنعتی به موضوعات دارد امیدواریم تفاهم و همکاری‌های خوبی بین صنعت چاپ و این وزارتخانه صورت گیرد.

رئیس این انجمن علمی با اشاره به اینکه. سنگ اندازی‌های زیادی هم در این زمینه صورت گرفته و قوانین دست و پاگیری در این زمینه وجود دارد خاطرنشان کرد: نگاه انجمن علمی فناوری چاپ ایران یک نگاه علمی است و نه صرفا یک نگاه صنفی و ما امیدوار هستیم با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و انجمن علمی فناوری چاپ ایران برطرف شود.

 بیطرفان با اشاره به اینکه اتفاقات زیادی در صنعت چاپ در حال رخ دادن و این صنعت به سوی دیجیتالی شدن پیش می‌رود گفت: هشتاد درصد ماشین آلات چاپی ما از خارج از کشور وارد می‌شود و نیاز داریم این صنعت را با توانمندی‌های و ظرفیت‌های خوب داخلی بومی کنیم و دانش فنی داخلی را ارتقا بخشیم.

رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در کشور وظیفه برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت و دولت را دارند و ما در راستای تحقق این هدف تلاش می‌کنیم افزود: این انجمن توافقات و تفاهم نامه‌های خوبی را با دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم و فرهنگ، پژوهشگاه پتروشیمی و پلیمر، موسسه پژوهشی رنگ و پوشش و سایر نهاد‌های علمی و اجرایی داشته است و برای توفیقات بیشتر نیازمند همکاری و هم افزایی با وزارت صمت هستیم و امیدواریم در شرایطی که متولی گری بخش سخت افزاری صنعت چاپ در حال انتقال به وزارت صمت است شاهد همکاری‌های بیشتر و بهتر برای حل مسائل مختلف باشیم.

بیطرفان با اشاره به اینکه صنعت چاپ یک صنعت راهبردی است، ولی در کشور ما مورد بی مهری و بی توجهی قرار می‌گیرد افزود: درحالیکه این صنعت سومین صنعت HIGH TECHNOLOGY در جهان است از لحاظ اقتصادی هم از جایگاه بالاتری نسبت به خیلی از صنایع برخوردار است بگونه‌ای که در ایالات متحده امریکا و کشور‌های پیشرفته جایگاه سوم تاپنجم را از لحاظ ترنور مالی در اختیار دارد.

ترنور مالی این صنعت در جهان بین ۸۵۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد دلار ترنور است و صنعتی مانند خودرو که بر اساس تفکر دولتمردان و تصمیم گیرندگان، صنعت عظیمی است در مقابل این صنعت از جایگاه و ترنور مالی بسیار کمتری برخوردار است.

نکته قابل تامل دیگر این است که این صنعت صنعتی پویا است و بسیاری از بخش‌ها و شاید بتوان گفت: اکثر حوزه‌ها را تحت پوشش محصولات و خدمات خود قرار داده است.

مدیرکل دفتر صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست با اشاره به اهمیت همه صنایع بویژه صنعت چاپ از انتقال وظایف و امور چاپ به وزارت صمت به عنوان گامی در راستای حل مسائل این صنعت و تسهیل و روانسازی کسب و کار برای صنعت چاپ یاد کرد و خاطرنشان کرد: ما از هر پیشنهادی که بتواند گرهی از مشکلات این صنعت برطرف کند استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/ 

بررسی چالش‌های  صنعت چاپ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور

دریافت 95 MB

به گزارش خبرنگار مهر، تمام دولت‌ها در طول دوران مدیریت‌شان با مشکلات حوزه بودجه و اعتبارات روبرو بوده‌اند و همین امر به اضافه ترک فعل‌ها موجب شده است که حجم قابل توجهی پروژه‌های نیمه تمام روی دست دولت بماند که بخش قابل توجهی از آن‌ها پروژه‌های حیاتی به شمار می‌آیند به عنوان مثال پروژه بیمارستان ۵۳۱ تحت خوابی بندرعباس در حال گذران ده سالگی خود است اما در صورتی که بتوان از منابع مولدسازی استفاده کرد قطعاً همین امسال به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور معتقد است اجرای صحیح طرح مولدسازی می‌تواند اعتباراتی در بودجه جاری کشور را به پروژه‌ها تزریق کند.

کد خبر 6099979

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر